• Från endast 574:-/st!
 • Låg frakt
 • Livstids Garanti

 • USP icon check

  Från låga 574:-/st

 • USP icon shopping-cart

  Fri frakt på alla rännor

 • USP icon star

  Livstids Garanti på Mr. Flowout Rännor

FRI FRAKT PÅ MR FLOWOUT- RÄNNOR!

Mr flowout - Vilhelmina - Kundbild

Mr Flowout - Dränering utan krångel!

EN UPPFÄLLBAR DRÄNERINGSRÄNNA FÖR STUPRÖR som revolutionerar takavvattningen. Undvik dyra kostnader för dränering och markarbeten med hjälp av stuprännan Mr. Flowout – Ha rännan ute för att ta hand om regnvatten och fäll enkelt upp den när du arbetar i trädgården. I uppfällt läge är rännan både diskret och estetisk. I nedfällt läge är den ditt hus bästa vän.

Like enkel som smart i sin utformning, låg vikt, praktisk att montera och estetisk när den väl sitter på väggen, eller har fällts ut i samband med regn. Tack vare den särskilt utvecklade kompositen – som gör den extra tålig mot solljus och yttre påverkningar – kommer rännan med livstids garanti.. 

En stupränna i plast med livstids garanti

Till skillnad från många av våra konkurenter som använder billiga plaster som vittrar sönder av solljus, är Mr. Flowout tillverkad av en särskild högdensitets polymer som är oerhört tålig mot yttre påverkan såsom solljus, kyla, fukt, och annat som är typiskt för utomhusväder i Sverige. Det är därför du köper Mr Flowout EN GÅNG under livstiden av ditt hus. Det garanterar vi.

Ett tillbehör för avrinning

Varför ska du skaffa en stupränna för avrinning? Kortfattat kan taket på ditt hus samla 1000-tals kubik vatten under ett år när det regnar. Det sätter din husgrund i fara för vatten och fuktskador. Bara genom att flytta och leda bort vatten från stupröret minskar risken avsevärt. Här är Mr. Flowout husets bästa vän och till ett bra pris.

Kontakta oss om du har några frågor eller beställ din stupränna idag!